DomoviCŠOD Murska Sobota

CŠOD Murska Sobota

Naslov
Tomšičeva ul. 15, 9000 Murska Sobota
Kontakt
Antonija Berden
E-pošta
msobota@csod.si
Telefon
02/530-03-13
Mobilni telefon
02/530-03-13


Programi aktivnih počitnic
Cena - €
Starost
Spletna prijava

ŠOLE:    Prosti termini > Cenik                                                    FOTOGALERIJA
OSTALI: Prosti termini > Cenik                                                    DNEVNIK

V očesu naše prelepe Slovenije, v objemu reke Mure, kjer še živi »povest o dobrih ljudeh«, se razprostira Prekmurje.
Zares dobri in prijazni ljudje, prekmurska plodna ravnica, slikoviti bregovi Goričkega, tople in zdravilne termalne vode, objemajo mesto Murska Sobota in v mirnem delu mesta tudi enoto CŠOD MURSKA SOBOTA.

V CŠOD Murska Sobota bomo PLAVALI v bližnjih termalnih kopališčih v Murski Soboti in Moravskih Toplicah.
Za sprostitev pa so pripravljene še pestre in zanimive vsebine: »Naučil sem se VOZITI s KOLESOM«, »Poglejte me - znam ROLATI«. Organiziramo in izvedemo tudi »malo nogometno šolo«.  Vse te dejavnosti potekajo na prostranem asfaltnem dvorišču – igrišču doma. Sprehodi bodo malčke povezali z neokrnjeno naravo, ob večerih pa bodo ustvarjali izdelke iz krep papirja, se igrali, kot so se nekoč in …  še marsikaj.
Z avtobusom se lahko peljejo na enodnevni ogled Vulkanije – Grad na Goričkem, ali pa kar peš po kolesarski stezi do Rakičana, da »pozdravijo« konje in jih, po želji, tudi zajahajo.

PLAVALNI TEDEN (naučimo se plavati ali pa izpopolnimo se v plavanju). Poleg plavanja je v domu Murska Sobota na voljo še veliko drugih športnih aktivnosti ter bogate naravoslovne in družboslovne vsebine (npr: spoznavanje različnih verstev in romske populacije, življenja z manjšinskim madžarskim narodom). Učili se boste govoriti »po prekmursko«, se seznanili z znanimi prekmurskimi literati, lahko tudi zaplesali in zapeli, pa še lončarili, pletli košare, kuhali in pekli po prekmursko.